Friday, March 4, 2011

Want to earn some money???

Money...money....

Ekceli wat blog pun ble wat $$$$$...rajin ngan tak ajer....mcm org nak wat blog...kalo rajin,ada la entry..if malas tahap gaban...berabuk la blog..

Okeh..wat i wan to tell u is about how to earn some money here....first of all....should thank to THEM coz menghargai bloggers2 dgn bagi insentif cenggini..byk ekceli yg bagi tawaran2 $$$ ni..antaranya NUFFNANG...tapi ngan nuffnang,kena rajin la tarik readers..aku letak Nuffnang sbb ramai yg letak,aku pun letak..takde la nak pk pasal $$$...

Tapi..



When u enter this SITE...



Ur life will totally change!

Cewah! what i mean is....u can earn some money even u r x that active bloggers...owhh..i loike! Sgt2 menghargai bloggers!  I lap u HEARTBEAT.MY!!!!!!

Aku tau pun dari belog Cik Epal yg tembam n Stylo tuh...tq la kat Cik epal yg tak kedek!huhuhu..i lap u lah!



Ni aaa blog epal pepel diaaa...

Tapi....nak tgk gak la dlm seminggu ni camne...kalo good progress,i will update kay!!!

Senang ajer....cara2nya ialah..

1) Click kat website dia tu......

then...




Paiihh tu...click la kat yg aku  bulat merah tuuu....


Isi la form dia  ni.....

Then ikut la arahan2 seterusnya....sgt2 senang....

Senang sgt2..org nak bagi duit...terima lahhh....jgn la jadi bodoh sombong plak tauuuu......hahahahha....

Try ekkk!!!! Aku dah buat...tgk la kat blah kanan blog list aku tue....:) Mohhhh org2 Pahang.....KL...Perak...Penang...dan Mongolia sekali pun....Let us paste this banner n join the club!!!!

Good Luck yerrrrrr

Selamat mencuba!!!


2 comments:

Lya Colours said...

dia tak ganggu nuffnang ke
macam kalau sign in hb, kita still gliterati utk nuffnang ke tak

cutefroggie said...

dunt worry...nuffnang org baik2..tak mudah jeles!hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...