Wednesday, March 30, 2011

Tak Perlu Tanya Lagi...

Kadangkala hati aku terusik bila orang bertanyakan menda yang sama...
Soalan yang tak tau dah nak jawab apa..
Soalan yang dulu tak begitu sensetif tapi sejak 2 menjak ni jadi sensetif..
Bukan aku  KEMEME(manja)...tapi bila dah makin meningkat usia ni...
maybe sensitiviti over la plak..
Maaf kalo soalan tak di jawab atau aku lari dari menjawab..
Hangein lagi bila org cakap...
"Cuba la Lyn,....kat sini ada..."
"Kenapa tak cuba....kat sini ok..."
"Bila lagi.."
"Nak tunggu bila..."
Rasa2....kalo org seangkatan aku je yang paham...
Mereka je yang ble aku luahkan semuanya
Yang lain2..banyak menyalahkan dan menyarankan something yang aku tak mampu perjelaskan..
Kawan2...
Maafkan Lyn...
Lyn bukan tak mau ikut apa yang di kata,..
Cukup la Lyn cakap...
Lyn usaha...
Lyn berdoa..
Lyn cuba..
Tapi Allah itu Maha Mengetahui ..
Aku cuma boleh berdoa,berusaha..bertawakal.
Maybe keadaan aku yang sibuk ni n buat COOL..
Memungkinkan mereka kata aku tak buat apa2..
Takpelah..
Aku redha..
Kalo satu hari..
Aku cuma dapat menumpang kasih sayang suami,adik-beradik mahupun sanak saudara...
Aku Redha..
Soalan apakah yang korang rasa yang slalu org tanya aku???

~Pikirla sendiri.....~

Sekian....

2 comments:

Lya Colours said...

hurmm kita tau
xpe lah kak. insyaALLAH one day ALLAH murahkaz rezeki akak. kita pon turut doa untuk akak
syg u

cutefroggie said...

ihihi......mengada2 plak sensetip lebey2 ni kan lya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...