Wednesday, March 16, 2011

Betul Cakap Ben 10

                          
                                                          klik SINI

Owkkay...sambil2 mendengar lagu Anuar Zain tu kan...aku pun menggoogle la blog2 yg wajib aku pi pagi2..even diorang tak idang nasik lemak takpe lah kann..hikhik...eh...nasik lemak Restoren ZAMAN kat Kuantan ni beh tau...tak taruk apa pun tapi mmg beh la....ada kat area TUDM...kalo nak pi,....contact aku ekkk..aku blanjer sampai muntah dara...H!hahahah..

Okies..aku mmg suka baca blog Ben 10 ni..org lain panggil Ben Ashaari tapi aku lebih senang panggil Ben 10..ehh..ikut suka aku la kan...aku punya blog..dia tak pnah marah pun....hahah..Abg Ben 10, GIVE ME 5..

Aku bukan nak naikkan rating dia malahan tak hengen pun nak ampu2 dia..just aku suka entry dia pasal ..

"I FOLLOW U..U FOLLOW ME BACK YEA.."

Muntah ijo kalo aku dapat komen gitu kat blog aku atau terbaca kat blog2 org lain...dulu2 masa aku mula2 berbelog mmg ada gak buat gitu...tapi lepas pk2 apahal la nak paksa2 org masuk blog kita kan...so tak kesah la...kalo diorang rasa diorang nak tau sape kita..diorang google la smula kan...

Macam2 la weh..aku rasa kalo FB tu ble wat duit cam blog, mesti FB aku pun dah lama kaya!!! ahahaha....tapi buat apa nak buat publisiti murahan gitu kan..my blog is my diary..apa2 pun org nak kenal,tgk blog,tgk FB...Kalo tak suka...sila pi main jauh2 kay......Tuan tanah tak marah pown....huhuhuhu....

Kay lah...selamat berbelogging semua..Pesan aku jgn gaduh2 dlm berbelog..tulis je apa yg ikhlas di hati..Tak payah nak serabut2 kan otak nak tulis entry apa supaya org tertarik..ikhlas tu lebey penting...

abg Ben 10...Katak_ayu tetap tabik spring roll kat blog abang Ben 10!!! Caiyokkkk...Nak pk positive la supaya dapat jadi mcm abg Ben 10....

Salam Sayang semua.....MUAHSSSS!!!

1 comment:

Lya Colours said...

selalu org cakap cenggitu le kat chatbox
tak di follow balik kang kata sombong
entah laa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...