Monday, February 28, 2011

Bila hati sudah jatuh....

Bila hati sudah jatuh..........

Huhuhuhu.....kelepukkk!!!! Sudah jatuh pada empunya lagu SEDETIK LEBIH....Sape lagi kalo bukan Anuar Zain....hahaha,....

Cakap pasal Abg Nuar ni...slalu gaduh ngan hubby kalo cakap pasal dia ni....tgh layan2 lagu dlm kete..sesuka mak andak dia pi tukar stesen! Hangenn makkkk!!! Slalu cakap Anuar Zain GAY...heyy....suka ati la kann..kang kalo Abg Nuar tu macho kang....marah plak minat kat dia...kannn!!!

Kuar plak dah lagu nih..lagi laaa...tiap2 ari nak dgr...So excited to hear his song! Letak plak kat Blog..sah2 Hencik Suami tak mau jejak ke sini.....hahaha...maap la yer sayangku mucuk2.....

Ari smalam Abg Nuar ada kat Kuantan Parade..masa tu tgh berendam2 dlm swimming pool...mau ajer aku pi berkejar ke sana...tapi kang eksiden plak kalo tak mintak izin Hencik Suami..alaaaaa.....so terkeliput2 la mata dlm air...huhuhuhu..maap la Abg Nuar.....takde jodoh la nampaknyer kita.....aduiiii!

This song is from HIKAYAT MEROMAHAWANGSA..ehh..betul kah itu tajuknya???huhuhu..maleh nak google..kira betul lah tu...aku bukan hantu  movie..so x ask me about movies...kalo org dok crita pasal crita Mak Limah tu pun aku lom tgk lagi...kuno tak????hahah....mmg la maleeehhh..dah ramai nak blanjer aku pi tgk movie,but..aku tolakkkkkkk..... coz mmg tak minat..half way akan ZZZZZZZZZZ....last2 akan tanya org gak endingnya.........wokeh!

Ada satu video ni ...bro ni main piano lagu ni ...sgt2 comel laaaa bunyiknyer.....alahaii.....so seweeeeettt.....


Sedetik Lebih (Just Piano)..itu tajuk dlm u-tube..



                                                    *credit to this bro*

                          Aman damai je bro ni main kan pinano ni............layannnnnnnnnnnnnnnnn,,,


                    LAST BUT NOT LEAST.......





                                                         *credit to google image*

Errkk!!!!!Abang Nuar....u nampak handsome jugak walau apa pose u buat...hahaha..sudah!!!! Tutup lobang idung tuuuu!!!!!!!


eiii..sape la amek gambo dia gini.......aduiyaiii...




2 comments:

Lya Colours said...

erk kita pon tak minat dia hoih
tak leh masukkk. hihi

cutefroggie said...

apa laaaa....tak mau kawan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...