Monday, February 21, 2011

Welcome to my new blog!!!



Hahaha...tu katak pemalas menyambut korang dtg ekk..nanti aku pijak2 katak pemalas ni ...


Mesti semua ingat aku nak pindah umah baru betul2....no!no!no!....In my previous blog i did mention bout moving to a new house kan..ekceli BLOG la wehh.....


Dah seminggu asik dok mgadap PC menggogle menda2 yg ble di pindah kan...maleh dah nak duduk umah lama...byk kenangan mepek n meraban!haha..ekceli i feel bored...so might as well berubah angen....

Y i name it CUTIEFROGGIE??


Well....dulu cutefrog78...now ada related jugak ngan frog...dunno why i like to put frog's name....maybe dah sinonim ngan aku...dah ramai tau aku suka letak nama frog kat mana2...miss froggie la...cik katak toin2 la...apa2 pun..i dont really like frogs but nama tu mcm best ajer......huhuhu...dulu2 masa ada IRC(still remember the chat room?)..aku suka letak nama katak_ayu...masa tu ramai la katak_pisang la,katak_kodok mgorat...hahaa...


I hope that with this blog...i will be more active in blogging and bebel-ing!hehe..Nak recce2 blog yg best2 n paste kat sini so that ble jadi inspirasi untuk aku terus  berbelog! Now dah open to public...so i hope u'll like it..keep in touch and please support me to continue blogging till the end...


Thanks for reading my blog and those yg jadi silent readers pun tq.....yg ter"click"pun tq jugek...ye la ..at least korang tau wujudnya CUTIEFROGGIE ni kan!






*credit to google image*
comel kan katak nie........hehhehehehehehehehehehhehehehehhehehehehehehehehh


HAPPY READING!

8 comments:

Lea Dzahir said...

Kite bawak cokodok nih.. eh.. hehe.. kodok n katak sinonim kan.. :) slmt berblogging dgn jayanya yer!!1 muah3

cutefroggie said...

hahhaa....cekodok yer!katak_ayu suka cekodok!!!tenkiu lea....keep in touch ekk

::Azura Rahman:: said...

wahhh.. wanginyer umah mak katak nie.. biler nk wat warming party nie.. ekeke

MQ said...

hahahaa..besh2..nti kita tukaq link ye...

cutefroggie said...

zura:akan di buat..nanti2...tgh nak intro je dulu..eheh..nanti zura bawak kapkek ekkk

cutefroggie said...

MQ:kita tak ble nak log in awak punya website nape.....

Lya Colours said...

isk isk mati2 ingat pindah rumah betol2
eh eh cik kak, nanti buat pop up window utk comment tau. hihihi

cutefroggie said...

makcik!padan muka kena tipuuuu!hahah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...