Sunday, July 24, 2011

Suara Dia Sangat Sedap Bagai....Kek Indulgence!!!

Best kan???Ce korang google lagu2 dia nyanyi....sgt2 fall in love sampai malam ni asik dgr lagu2 dia...mcm nak menduakan Anuar Zain...hahahahaha....
Ni gara2 Hencik Suami la suruh dgr..masa aku blum dgr,dia kata org laki bila dgr pun cakap..perghhhhhhhhhhh!!Apatah lagi pompuan....aku just cakap...Yela tu.....butttt!!!!! Bila aku dah dgr ni..ye la kauuu!!! Memang sedap giler...asal dia tak mau jadi artis rakaman ekkk????Nak kata muka tak lawo...dia ada rupa la jugak....ni ha muka dia kot la...

Slalu aku layan gak kat youtube guitar akustik ni....tapi suara2 diorang ala2 jer...ni mak aiii.....super duper lah wehhhh....Menurut sumber2 yang ble dipercayai....dia ni dah bermastautin kat Australia...org Ganu je ponggggg....Aku dah add dia dlm Fb di alamat:Ajek-Hassan-Akustik-Muzik
Aku mmg akan layan lagu2 dia tiap2 hari,..Hencik Suami kata nak burnkan lagu2 dia dlm CD....hoh! Dia pun dah jadi peminat setia...hahahah...korang ble dgr dlm u tube..taip jer Ajek Hassan....okehhhh...

Ajek Hassan...Ajek Hassan...Ajek Hasssan.............i like!!!!

2 comments:

Lya Colours said...

i love him !!
suka gila yang dia nyanyi 'buat sang puteri'. ok die die die

cutefroggie said...

lya:best kan???kaklyn suka lagu alleycats ni aaa...dia nyanyi selamba bomba ajer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...